Pavasaris: žali kokteiliai ir lauko prieskoniai

Pavasaris: žali kokteiliai ir lauko prieskoniai

Pagaliau sulaukėme pavasario. Tačiau, jei žiemą netinkamai maitinomės, nesilaikėme režimo, gali būti, kad pavasarį ims lįsti lėtinės ligos. Todėl po sunkių žiemos valgių pavasarį labai svarbu išsivalyti organizmus. Kas pasninkavo iki Velykų, gal tai jau ir padarė. Tik tada dar oras labiau žiemiškas buvo. O dabar nutirpus sniegui pats laikas dairytis visų lauko prieskonių- dilgėlių, garšvų, žliūgės, kiaulpienių. Ką su jomis daryti patarimais dalinsis dvi mamos, kurių gyvenimo būdas lėmė ir verslų pobūdį.

Beje, Augueco Dūzginėlis yra labai tampriai susijęs su abiejomis laidos pašnekovėmis: su SPA Shanti bičiauliaujasi jau senokai. Iš Eglės ir Dariaus Kauneckų auklėtojos sėmėsi masažų praktikos, taip pat ir ajurvedinių gyvenimo principų. O štai Gražina Gum buvo pirmoji, kuri suplakė ir paaiškino, kokie puikūs ir sveikatai naudingi yra žalieji kokteiliai. Mūsų vaikai juos geria jau kelerius metus.